Openingstijden

Beoordeling in het atelier

Het restaureren van schilderijen en lijsten is voornamelijk handwerk en er komt veel bij kijken. Onze specialisten nemen de tijd en werken met uiterste precisie aan uw werk. Daarom is het belangrijk om elk object eerst echt te kunnen zien. In ons atelier maken we een deskundige beoordeling van de staat van het object. Zo kunnen we inschatten welke werkzaamheden nodig zijn en hoeveel tijd de restauratie gaat nemen.

Dit resulteert in een voorstel voor restauratie, waarin staat wat we voor u kunnen betekenen. Hierin omschrijven we de werkzaamheden, wat de duur van de behandeling is en met welke kosten u rekening kunt houden. Bent u akkoord? Dan gaan we aan de slag om uw object weer te laten stralen in originele staat.


Altijd van harte welkom!

Denkt u aan restauratie? BOSELIE VAN BOEKEL ziet u graag verschijnen met uw werken. U bent van harte welkom in ons atelier in ’s-Hertogenbosch om de ter restauratie aan te bieden schilderijen, lijsten of andere werken vrijblijvend te laten beoordelen. Wij kunnen alleen schriftelijke offertes uitbrengen na fysieke bezichtiging van het te restaureren object. Benieuwd naar de vorderingen tijdens de restauratie? Komt u gerust eens kijken!

Overtuigd?

Start dan uw aanvraag via de button hieronder. En houd foto’s van uw object bij de hand; het helpt ons om een goede eerste inschatting van de mogelijkheden en kosten te maken.


Vervoer grote objecten

Zijn uw schilderijen, lijsten of andere stukken te groot om zelf te vervoeren? Geen probleem; u kunt ze door ons laten ophalen of laten bezorgen. Neem daarvoor contact met ons op en informeer naar de tarieven en voorwaarden.


Heeft u een vraag over een beoordeling / prijsopgave?

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

This site is built with CamelFW.