Openingstijden

Een gravure of cartografische afbeelding inlijsten?

Gravures inlijsten, of cartografische afbeeldingen inlijsten is bij uitstek een klus die u laat doen door een specialist. De vaak (oude) landkaarten inlijsten is een gespecialiseerd ambacht omdat het conserveren van gravures en andere soorten afbeeldingen beschermen van het grootste belang is voor de kwaliteit van het werk. Boselie van Boekel uit ’s-Hertogenbosch maakt de juiste lijst. Al 38 jaar leveren zij ambachtelijk maatwerk en kwaliteit op het gebied van lijsten maken, inlijsten van kunst en restauratie.Inlijsten gravures

Originele kopergravures inlijsten is vakwerk. De veelal antieke stadskaarten vragen niet alleen om een passende lijst, maar ook om de beste passe-partout en het juiste glas. Boselie van Boekel maakt overhoeks gekleurde lijsten (handwerklijsten) passend bij uw gravure en interieur. Handgekleurde lijsten en lijsten met fineersoorten als wortelnoten, bloemmahonie, lepelwortel en vele andere soorten zijn op voorraad of kunnen naar wens worden vervaardigd.


Een ingewassen passe-partout of een passe-partout met filet lijnenspel verfraaien de gravure en oud glas of bijvoorbeeld verre eglomisé (gekleurd glas met vergulden bies) geven ingelijste gravures hun authentieke uitstraling. Uiteraard zijn gravures spannen en het zuurvrij inlijsten van het grootste belang. Hierdoor kunnen we het papier conserveren en de kleuren beschermen. Zo blijft elke originele gravure bewaard als sieraard in uw interieur!


Heeft u een vraag over het inlijsten van een gravure?
Bel gerust:
073 - 613 94 69


zuurvrij gravure inlijsten


Boselie van Boekel uit ‘s-Hertogenbosch is al 42 jaar een begrip in de kunstwereld. Sinds 1979 maken wij handwerklijsten in elke gewenste stijl; ambachtelijk vakwerk met de kennis en kunde van nu. Daarnaast restaureert Boselie van Boekel kunstwerken, lijsten en interieur en vergulden we lijsten en interieur. We gaan graag voor u aan de slag!

handtekening boselie van boekel

Heeft u een vraag over het inlijsten van een gravure of cartografische afbeelding?

Laat uw gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met u op.

This site is built with CamelFW.