Openingstijden

Uw schilderij of kunstwerk laten schoonmaken of restaureren?

Een schilderij schoonmaken of restaureren is een kwetsbare klus. Een dierbaar kunstwerk restaureren doet u immers niet zomaar. Bij een verhuizing is het schilderij gescheurd, de draad is gebroken bij het ophangen, na verloop van tijd is de verf gecraqueleerd (scheurtjes in de verf) of wilt u het schilderij schoonmaken. Eén belangrijke tip: ga niet zelf aan het restaureren of schoonmaken, maar zoek een gespecialiseerde restaurateur. Boselie van Boekel is al 38 jaar specialist in het restaureren van kunst.Schilderij Schoonmaken

Heeft uw schilderij vale kleuren of is het schilderij donker? Laat uw schilderij schoonmaken, want na jaren kan een kunstwerk verkleuren. Een vies schilderij ontstaat bijvoorbeeld door rookaanslag, vergeelde vernis of ‘onhandig’ onderhoud.


Ga niet zelf uw schilderij reinigen, maar laat het bij Boselie van Boekel in Den Bosch doen. Oude vernislagen verwijderen we, we herstellen scheurtjes (craquelé), retoucheren kleuren en voorzien uw kunstwerk van een nieuwe vernislaag. Zo laten we de zon weer schijnen in elk schilderij!


Heeft u een vraag over het schoonmaken van uw kunstwerk of schilderij?
Bel gerust:
073 - 613 94 69


Restauratie en schoonmaken paneel voor / na
restauratie schilderij

Boselie van Boekel uit ‘s-Hertogenbosch is al 42 jaar een begrip in de kunstwereld. Sinds 1979 maken wij handwerklijsten in elke gewenste stijl; ambachtelijk vakwerk met de kennis en kunde van nu. Daarnaast restaureert Boselie van Boekel kunstwerken, lijsten en interieur en vergulden we lijsten en interieur. We gaan graag voor u aan de slag!

handtekening boselie van boekel

Heeft u een vraag over het schoonmaken van uw schilderij?

Laat uw gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met u op.

This site is built with CamelFW.