Openingstijden

Uw schilderij of kunstwerk schoon laten maken?

Een schilderij schoonmaken is een nauwkeurig proces. Deskundigheid en ervaring maken het verschil in het resultaat. Boselie van Boekel is al sinds 1979 specialist in het restaureren en schoonmaken van kunst; een ambacht waarbij aandacht, geduld en uitgebreide vakkennis onontbeerlijk zijn.Uw schilderij weer laten sprankelen

In de loop van de tijd kan een kunstwerk vuil worden, waardoor de kleuren veranderen. Een schilderij kan valer worden, of donkerder. Ook rookaanslag, vergeelde vernis of slecht onderhoud heeft invloed op de schoonheid van uw schilderij. De oplossing is om uw schilderij te laten schoonmaken door een professionele restaurator.


Wij verwijderen oude vernislagen en brengen een nieuwe laag vernis aan. We testen eerst welk materiaal geschikt is voor uw schilderij, want de verflaag en de lijst mogen uiteraard niet worden aangetast door het schoonmaken. Is er schade aan het schilderij? Dan kan deze worden geretoucheerd en/of gerestaureerd.


Heeft u een vraag over het schoonmaken van uw schilderij of kunstwerk?
Bel gerust:
073 - 613 94 69


Restauratie en schoonmaken paneel voor / na
restauratie schilderij

Boselie van Boekel uit ‘s-Hertogenbosch is al 42 jaar een begrip in de kunstwereld. Sinds 1979 maken wij handwerklijsten in elke gewenste stijl; ambachtelijk vakwerk met de kennis en kunde van nu. Daarnaast restaureert Boselie van Boekel kunstwerken, lijsten en interieur en vergulden we lijsten en interieur. We gaan graag voor u aan de slag!

handtekening boselie van boekel

Heeft u een vraag over het schoonmaken van uw schilderij?

Laat uw gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met u op.

This site is built with CamelFW.