Openingstijden

Uw schilderijlijst laten restaureren?

Een schilderijlijst restaureren is een kwetsbare klus. Een dierbaar kunstwerk restaureren doet u immers ook niet zelf. Bij een verhuizing is de lijst beschadigd, de draad is gebroken bij het ophangen, er zijn ornamenten afgebroken of wilt u de lijst schoonmaken. Eén belangrijke tip: ga niet zelf aan het restaureren of schoonmaken, maar zoek een gespecialiseerde restaurateur. Boselie van Boekel is al 38 jaar specialist in het restaureren van schilderijlijsten, spiegellijsten en kunstwerken.Restauratie schilderijlijsten

De traditionele en ambachtelijke restauratie van schilderijlijsten en spiegellijsten is inmiddels een uitstervend ambacht. Bij Boselie van Boekel uit ‘s-Hertogenbosch is het echter springlevend. Een lijst met missende ornamenten, een afgebroken kuif, losse delen, kaal gepoetste delen of door vocht aangetaste stukken is immers zonde van de lijst én van het werk.


Ongeacht of het gaat om de restauratie van lijsten, vervaardigen van ornamenten of het herstellen brandschade, bij ons wordt uw lijst gerepareerd. We restaureren lijsten, vergulden lijsten en repareren ornamenten met de grootste zorg! Bovendien geldt voor elke restauratie dat reparaties zoveel mogelijk worden gedaan met de originele materialen uit de tijd van de lijst. Kom gerust langs in het atelier in Den Bosch voor een vrijblijvende offerte. Tevens kunnen we voor u een offerte opmaken voor de verzekering van uw lijsten of kunstwerk.


Heeft u een vraag over de restauratie van uw schilderijlijst
Bel gerust:
073 - 613 94 69


kwetsbare klus schilderijlijst restaureren


Boselie van Boekel uit ‘s-Hertogenbosch is al 42 jaar een begrip in de kunstwereld. Sinds 1979 maken wij handwerklijsten in elke gewenste stijl; ambachtelijk vakwerk met de kennis en kunde van nu. Daarnaast restaureert Boselie van Boekel kunstwerken, lijsten en interieur en vergulden we lijsten en interieur. We gaan graag voor u aan de slag!

handtekening boselie van boekel

Heeft u een vraag over de restauratie van uw schilderijlijst?

Laat uw gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met u op.

This site is built with CamelFW.