Openingstijden

Uw schilderij of kunstwerk laten restaureren?

Een schilderij restaureren is een kwetsbare klus. Een dierbaar kunstwerk restaureren doet u immers niet zomaar. Bij een verhuizing is het schilderij gescheurd, de draad is gebroken bij het ophangen, na verloop van tijd is de verf gecraqueleerd (scheurtjes in de verf) of wilt u het schilderij schoonmaken. Eén belangrijke tip: ga niet zelf aan het restaureren of schoonmaken, maar zoek een gespecialiseerde restaurateur. Boselie van Boekel is al 38 jaar specialist in het restaureren van kunst.Restaureren schilderij

Kunst restaureren is een ambacht waarbij aandacht geduld en uitgebreide vakkennis onontbeerlijk zijn. Boselie van Boekel uit ’s-Hertogenbosch heeft een gespecialiseerde restaurateur en conservator in huis. Dat kan gaan om een gescheurd canvas, een winkelhaak in het linnen, vervormingen of vouwen in het doek. Of heeft uw schilderij brandschade?


Of het gaat om de restauratie van linnen, katoen of het repareren van een houten paneel, bij ons wordt uw kunst hersteld. We restaureren doeken, retoucheren schilderijen en herstellen kunstwerken met de grootste zorg! Bovendien geldt voor elke restauratie dat reparaties zoveel mogelijk worden gedaan met de originele materialen. Kom gerust langs in het atelier in Den Bosch voor een vrijblijvende offerte. Tevens kunnen we voor u een offerte opmaken voor de verzekering van uw kunstwerk.


Heeft u een vraag over de restauratie van uw kunstwerk of schilderij?
Bel gerust:
073 - 613 94 69


Restauratie voor / na

schilderij restauratie

Boselie van Boekel uit ‘s-Hertogenbosch is al 42 jaar een begrip in de kunstwereld. Sinds 1979 maken wij handwerklijsten in elke gewenste stijl; ambachtelijk vakwerk met de kennis en kunde van nu. Daarnaast restaureert Boselie van Boekel kunstwerken, lijsten en interieur en vergulden we lijsten en interieur. We gaan graag voor u aan de slag!

handtekening boselie van boekel

Heeft u een vraag over de restauratie van uw kunstwerk of schilderij?

Laat uw gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met u op.

This site is built with CamelFW.