Openingstijden

Een foto of zwartwit foto in laten lijsten?

U wilt graag een foto, portretfoto of oude zwartwit foto inlijsten? Boselie van Boekel uit ’s-Hertogenbosch maakt voor u de juiste lijst. Een fotolijst koopt u niet zomaar, want foto's inlijsten is vakwerk en wij leveren al 38 jaar gespecialiseerd maatwerk en kwaliteit op het gebied van lijsten.Inlijsten foto

Een grote foto inlijsten is vaak een probleem, want de meeste standaard lijsten zijn helemaal niet geschikt voor een foto van formaat. Boselie van Boekel maakt alle lijsten op maat en passend bij de in te lijsten foto.


Een oude zwart wit foto inlijsten vraagt een andere stijl en glassoort dan een moderne kleurenfoto inlijsten, door papiersoorten, verzuring en verkleuring bijvoorbeeld. Wilt liever u een kleine foto inlijsten? Ook dan heeft u alle keuze uit de meest geschikte fotolijst en glassoorten bij de in te lijsten foto én bij uw interieur.


Heeft u een vraag over het inlijsten van uw foto?
Bel gerust:
073 - 613 94 69


handwerk foto inlijsten


Boselie van Boekel uit ‘s-Hertogenbosch is al 42 jaar een begrip in de kunstwereld. Sinds 1979 maken wij handwerklijsten in elke gewenste stijl; ambachtelijk vakwerk met de kennis en kunde van nu. Daarnaast restaureert Boselie van Boekel kunstwerken, lijsten en interieur en vergulden we lijsten en interieur. We gaan graag voor u aan de slag!

handtekening boselie

Heeft u een vraag over het inlijsten van een foto?

Laat uw gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met u op.

This site is built with CamelFW.