Openingstijden

Een gravure of cartografische afbeelding inlijsten?

Gravures inlijsten, of cartografische afbeeldingen inlijsten is bij uitstek een klus die u laat doen door een specialist. De vaak (oude) landkaarten inlijsten is een gespecialiseerd ambacht omdat het conserveren van gravures en andere soorten afbeeldingen beschermen van het grootste belang is voor de kwaliteit van het werk. Boselie van Boekel uit ’s-Hertogenbosch maakt de juiste lijst. Al 38 jaar leveren zij ambachtelijk maatwerk en kwaliteit op het gebied van lijsten maken, inlijsten van kunst en restauratie.Mappa Maps

Boselie van Boekel werkt voor het inlijsten van gravures graag samen met Mappa Maps. Mappa Maps is een gespecialiseerd stadsantiquariaat, opgericht door drs. Hans J.H. ten Brinke, en gevestigd in Utrecht. Sociaal geograaf Hans ten Brinke verzamelt al meer dan 10 jaar antieke stadsplattegronden.


Mappa Maps heeft een collectie hoogwaardige en originele kopergravures en bijzondere stadsplattegronden uit de 16e – 18e eeuw, gemaakt door cartografen/uitgevers van internationale naam en faam, zoals Blaeu, De Wit, Covens & Mortier, maar ook Braun & Hogenberg die al in 1572 de eerste stedenatlas ter wereld uitgaven. Deze verkeren allemaal in technisch goede staat en zijn op aantrekkelijke wijze, met de hand oud of oudtijds, gekleurd. De juiste handwerklijst biedt deze gravures extra waarde en kijkplezier.


Heeft u een vraag over onze samenwerking met Mappa Maps?
Bel gerust:
073 - 613 94 69


zuurvrij gravure inlijsten


Boselie van Boekel uit ‘s-Hertogenbosch is al 42 jaar een begrip in de kunstwereld. Sinds 1979 maken wij handwerklijsten in elke gewenste stijl; ambachtelijk vakwerk met de kennis en kunde van nu. Daarnaast restaureert Boselie van Boekel kunstwerken, lijsten en interieur en vergulden we lijsten en interieur. We gaan graag voor u aan de slag!

handtekening boselie van boekel

Heeft u een vraag over het inlijsten van een gravure of cartografische afbeelding?

Laat uw gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met u op.

This site is built with CamelFW.