Openingstijden

Restauraties Schilderijen

Schilderijen zijn meer dan een verrijking van het interieur. Ze zijn de weerslag van een eeuwenlange ontwikkeling. Want sinds zijn ontstaan heeft de mens de behoefte gehad om zijn belevingswereld af te beelden.

In de loop der eeuwen deden steeds nieuwe materialen en technieken hun intrede in de schilderkunst. Van houtskool via olieverf tot acrylverf, van een platte weergave van de werkelijkheid tot ruimtelijke taferelen vol perspectief.

Parallel daaraan ontstond een zeer breed scala van scholen, stromingen en stijlen. Resultaat is een enorme schat aan kunstwerken die het meer dan waard is om voor het nageslacht behouden te blijven.

De restauratie van kunstwerken is een kwetsbare klus waarbij aandacht geduld en uitgebreide vakkennis onontbeerlijk zijn. Daarom heeft BOSELIE van BOEKEL een gespecialiseerde restaurateur en conservator in huis.

Voor iedere restauratie geldt dat deze zal worden uitgevoerd volgens de Ethische Code van E.C.C.O. Neem contact op met Boselie van Boekel voor de mogelijkheden.

Restauratie: Voor / Na
Restauratie en schoonmaken paneel
Retoucheren schilderij

Heeft u een vraag over het restaureren van schilderijen?

Laat uw gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met u op.

This site is built with CamelFW.