Openingstijden

Uw Schilderij of kunstwerk in laten lijsten?

U wilt graag uw waardevolle schilderij, uw dierbare portret of een modern kunstwerk inlijsten? Boselie van Boekel uit ’s-Hertogenbosch maakt voor u de juiste lijst. Een schilderijlijst koopt u niet zomaar, want kunst inlijsten is vakwerk en wij leveren al 38 jaar gespecialiseerd maatwerk en kwaliteit op het gebied van lijsten.Inlijsten kunstwerk

Het inlijsten van een kunstwerk doe je met zorg. De juiste lijst is immers een compliment aan het werk en een aanvulling op uw kijkplezier. Samen met u bepalen we wat het in te lijsten werk nodig heeft. Kleuren, stijlen, ornamenten, effecten... we maken alle lijsten met de hand, dus alles is mogelijk.


Kom eens langs bij de lijstenmakerij in Den Bosch, dan bespreken we de mogelijkheden en bent u ervan verzekerd dat we met zorg uw schilderij inlijsten. Ook kunt u terecht voor restauratie van lijsten en schilderij restauratie.


Heeft u een vraag over het inlijsten van uw schilderij of kunstwerk?
Bel gerust:
073 - 613 94 69

100 procent handwerk schilderij inlijsten


Boselie van Boekel uit ‘s-Hertogenbosch is al 42 jaar een begrip in de kunstwereld. Sinds 1979 maken wij handwerklijsten in elke gewenste stijl; ambachtelijk vakwerk met de kennis en kunde van nu. Daarnaast restaureert Boselie van Boekel kunstwerken, lijsten en interieur en vergulden we lijsten en interieur. We gaan graag voor u aan de slag!

handtekening boselie van boeken

Heeft u een vraag over het inlijsten van een schilderij of kunstwerk?

Laat uw gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met u op.

This site is built with CamelFW.