Openingstijden

Lijstenmakerij Brabant

Brabant; met zijn sfeervolle steden als Den Bosch, Tilburg, Breda en Bergen op Zoom bekend om zijn bourgondische gezelligheid. Met Brainport Regio Eindhoven heeft de provincie daarnaast ook één van ’s werelds grootste kennissteden binnen zijn grenzen. En ook onder de noemer Agrifood Capital heeft Brabant grote ambities.

Wist u dat Brabant ook één van de meest befaamde ambachtelijke lijstenmakerijen van Nederland herbergt? Lijstenmakerij Boselie vindt u in een charmant monumentaal gevelpand in één van de oudste straten van ‘s-Hertogenbosch. Den Bosch; de plek van de Bossche bol, Jheronimus Bosch, de Sint Jan en, “wereldwijd bekend” in Den Bosch en omstreken; het Bosch kwartiertje. Een toepasselijke term op het gebied van onze lijstenmakerij. In het atelier van onze lijstenmakerij maken we de schilderij-lijsten namelijk nog volledig met de hand. Een tijdrovende klus en daarmee een plek waar we vaak nog een kwartiertje langer doorgaan om uiteindelijk dat mooie, gewenste resultaat te behalen. Lijstenmakerij Boselie staat bekend om zijn handgemaakte lijsten uit eigen atelier (overhoeks gekleurd of atelierlijsten). Een plek waar eeuwenoude kennis in combinatie met de modernste technieken, leidt tot een zeer ruime collectie klassieke en moderne lijsten. Allen 100% met de hand gemaakt, aangepast naar de wensen van onze klanten en daarmee iedere keer weer uniek.

Zoekt u die ene lijst die uw kunstwerk optimaal laat uitkomen en daarbij ook nog eens overeenkomt met uw interieur? Dan bent u bij Boselie aan het juiste adres. Ook voor restauraties van schilderijen kunt u bij ons terecht. Kom gerust eens kijken in ons atelier en onze winkel. Wij geven u graag een rondleiding en adviseren u uitgebreid over de juiste lijstkeuze. De Brabantse gezelligheid is altijd aanwezig en de koffie staat klaar.

This site is built with CamelFW.