Openingstijden

Lijstenmakerij Noord-Brabant

Noord-Brabant: met steden als Den Bosch, Tilburg, Breda en Bergen op Zoom bekend om zijn bourgondische gemoedelijkheid. En ook de plek waar oude ambachten en high-tech industry heel mooi samengaan. We noemen Brainport Regio Eindhoven en Agrifood Capital.

Ook in het atelier van Boselie Lijstenmakerij en Restauratie-Atelier komen oude en nieuwe technieken heel mooi samen. Hier worden de schilderijlijsten nog volledig met de hand gemaakt. We combineren eeuwenoude kennis met de modernste technieken. Dat leidt tot een zeer ruime collectie klassieke en moderne lijsten. Elke handwerklijst maken we volledig naar uw wens, aangepast op uw kunstwerk en het interieur waar het schilderij komt te hangen. Ook voor restauraties van schilderijen kunt u bij ons terecht.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust eens langs in ons monumentale gevelpand in één van de oudste straten van
’s-Hertogenbosch. Wij geven graag een rondleiding door ons aterlier en onze winkel en adviseren u uitgebreid over de perfecte lijstkeuze. De Brabantse gezelligheid is altijd aanwezig en de koffie staat klaar.

This site is built with CamelFW.